پرسش و پاسخ

کاربر گرامی لطفا پیش از طرح سوال به موارد ذیل دقت فرمایید:

پاسخ پرسش شما ظرف ٢۴ساعت (حتی روزهای تعطیل) داده شده و به ایمیل تان ارسال می گردد. بدیهی است ورود ایمیل اشتباه مانع دریافت پاسخ شما خواهد شد. به علاوه پرسش شما در پنل آخرین پرسش های صفحه نخست نیز درج خواهد شد.
می توانید از نام مستعار استفاده کنید. پس از انتشار پاسخ سوال شما امکان حذف یا تغییر نام وجود ندارد.
از نوشتن پرسش به صورت فینگلیش بپرهیزید زیرا پاسخ داده نخواهد شد.
اطلاعات شماره تماس و ایمیل شما در بانک اطلاعاتی سایت به صورت محرمانه ذخیره شده و به هیچ عنوان در اختیار غیر قرار نمی گیرد.
از پرسش در زمینه طول درمان و هزینه درمان اجتناب نمایید، زیرا به صرف توضیحات شما و بدون معاینه بالینی برآورد مدت و قیمت درمان میسر نیست.

 


****************************************************

ناشناس
سلام
دختر من ٩سال داره اما هنوز دندان های شیریش نیافتاده ایا لازمه که کاری کنم یا هنوز هم باید منتظر بمانم؟.

جواب دکتر اکرم ابراهیمی متخصص دندانپزشکی کودکان در کرج:

سلام
با توجه به سن فرزند شما نیاز به یافتن علت تاخیر رویش می باشد لذا جهت بررسی بیشتر رادیوگرافی پانورامیک تهیه کنید
*****************************************************

بابک

باسلام دختر سه ساله که هشت تا از دندانهای عقب پوسیده شده ودرد داردونیاز به ترمیم با روش بیهوشی میباشد آیا بیهوشی در این سن عوارض وخطراتی داردواین روش درکلنیک شما انجام میشود یا در بیمارستان.ممنون

جواب دکتر اکرم ابراهیمی متخصص دندانپزشکی کودکان در کرج:

سلام
با توجه به سن وتعداد دندانهای پوسیده فرزند شما احتمال قریب به یقین نیاز به درمان تحت بیهوشی دارد اما در مواردی باانجام روشهای صحیح کنترل رفتاری حتی کودک کوچکتر از سه سال هم توانایی همکاری دارد.
بیهوشی عوارض احتمالی دارد که با افزایش زمان درمان تحت بیهوشی این احتمال افزایش هم می یابد اما درد دندان و اینکه فرزند شما نتواند به دلیل پوسیدگی غذای مورد نظرش را بخورد هم عوارضی دارد که نباید نادیده گرفته شود لذا اولویت در درمان پوسیدگی است چه با روش تحت بیهوشی یا بدون بیهوشی.
اگر نیاز به درمان تحت بیهوشی باشد حتما درمان در اتاق عمل دارای وسایل مخصوص دندانپزشکی وتحت نظارت متخصص بیهوشی صورت می گیرد.

*****************************************************

دکتر عمادی

با سلام
دختر ۲/۵ ساله ای دارم آیا فوراید تراپی را برای این سن توصیه میفرمایید؟

جواب دکتر اکرم ابراهیمی متخصص دندانپزشکی کودکان در کرج:

سلام
فلوراید درتماس با دندان ترکیب مینای دندان رابه نحوی تغییر میدهد که باعث افزایش مقاومت ان در مقابل پوسیدگی میشود لذا در هر سنی میتواند مفید باشد واین تاثیر در سه سال اول بعد از رویش مفید تر است
لذا در اولین فرصت بعد ازرویش دندان که کودک همکاری لازم را داشته باشد توصیه می شود ولازم است هر سه تا شش ماه بسته به مورد تکرار شود

******************************************************

حسینی

سلام و خسته نباشید

دخترم دو ساله است متاسفانه دندان حدود ۸ دندان خراب دارد

هر جا مراجعه کردم گفتند باید بیهوش شود

امکان دارد جلسه ای حتی یک دندانش را ترمیم بفرمایید تا دخترم تحت بیهوشی قرار نگیرد واقعا مستاصل شدم خواهش می کنم کمکم کنید

 

جواب دکتر اکرم ابراهیمی متخصص دندانپزشکی کودکان در کرج:

سلام

کودکان دو ساله معمولا توانایی همکاری برای کار دندانپزشکی را ندارند اما همیشه استثنا هم وجود دارد لطفا حضوری مراجعه کنید تا من بتوانم بعد از معاینه و ارزیابی میزان پوسیدگی در مورد روش درمان دخترتان پاسخ بدهم